Горбуша під сиром



близько кг горбуші
200 г сиру
майонез 30%
сіль
перець
лимонний сік


Горбушу ми купували вже випотрошені, так що мамі залишилося тільки позбавити її від голови: D. Потім рибу нарізати на стейки, товщиною близько 1,5-2 см. Посолити і померчіть з обох сторін кожного шматочка.

Форму, в якій будете запікати, вистелити фольгою. Духовку розігріти, t = 200 ° C.
Філе викласти на тарілку і з одного боку збризнути лимонним соком. Потім цією, змоченою стороною, покласти у форму.

Зверху рибу змастити майонезом.

Сир натерти на дрібній тертці.

Присипати зверху на майонез.

У духовці температуру зменшити до 180 ° C і випікати рибу близько 30-40 хвилин, поки сир не зарум'яниться. А ще краще готовність перевіряти вилочкою.