Торт з сирно-полуничною начинкою



Для тіста:
200 г борошна
80 г маргарину
4 ст л цукру
1 яйце
щіпка солі
розпушувач 1 ч.л

Для начинки:
500 г сиру
300 мл вершків
400 гр полуниці 300г для прикраси
100 г цукру
пакетик внільного цукру
20-25 г желатину




1. Для приготування пісочного тіста розтерти слів.масла з сахаром.Муку змішати з розпушувачем просіяти в масло, додати яйце і сіль. Замісити тісто, поставити на 30 хв у холодильник.
2. Нагріти духовку до 200гр. Роз'ємну форму змастити олією. Тісто розкачати і викласти в форму.Випекать 15 хв. Дати охолонути.
3. Желатин замочіть.Творог перетерти, додати цукор і ванільний цукор. Полуницю вимити, просушити. Зробити пюре (з 300г). З'єднати з сиром.
4. Замочений желатин підігріти не доводячи до кипіння, остудити. Збити вершки, з'єднати з сирною масою, додати желатин, і добре перемішати. 100г полуниці порізати і додати в крем. Поставити в холодильник на 1 годину.
5. Викласти на тесто.Украсіть торт полуницею. Поставити охолоджувати в холодильник на 3-4 години.