Харчування при алергії на м'ясо птиці та яйця. 2





Салат з м'яса кролика з буряком

Інгредієнти: м'ясо кролика варене - 200 г, язик відварний - 100 г, картопля - 1 шт., Буряк - 1 шт., Огірок солоний - 1 шт., Майонез соєвий - 3 ст. ложки, зелень петрушки - 1 пучок, сіль за смаком.

Спосіб приготування

М'ясо кролика і мову нарізають невеликими шматочками. Картопля і буряк відварюють, остуджують, очищають і нарізають скибочками. Огірок очищають від шкірки і нарізають кубиками. Всі продукти з'єднують, солять, заправляють майонезом, добре перемішують і викладають в салатницю. Перед подачею до столу салат прикрашають подрібненою зеленню.

Салат з м'яса кролика з овочами

Інгредієнти: м'ясо кролика варене - 150 г, окіст нежирний - 150 г, язик варений - 150 г, картопля варена - 1 шт., Буряк варений - 1 шт., Огірок солоний - 1 шт., Майонез соєвий - 100 г, гриби відварні - 30 г, зелень петрушки.

Спосіб приготування

Варене м'ясо кролика, окіст, мову нарізують дрібними шматочками. Картоплю, буряк, очищений від шкірки огірок і гриби нарізають кубиками.
Продукти з'єднують, заправляють соєвим майонезом і викладають готовий салат в глибоку ємність. Перед подачею до столу прикрашають салат зеленню петрушки.

Салат з м'яса кролика з огірками

Інгредієнти: м'ясо кролика варене - 300 г, майонез соєвий - 200 г, горошок зелений консервований - 150 г, огірки - 4 шт., Картопля - 2 шт., Зелень кропу і петрушки - по 0,5 пучка, сіль за смаком.

Спосіб приготування

Картоплю відварюють в мундирі, остуджують, очищають від шкірки і нарізають соломкою. Огірки очищають і нарізають соломкою, м'ясо - смужками.
Всі продукти з'єднують, додають зелений горошок, солять, заправляють майонезом і ретельно перемішують.
Готовий салат перекладають в салатницю, перед подачею до столу прикрашають рубаною зеленню.

Салат з м'яса кролика і шпинату

Інгредієнти: м'ясо кролика варене - 100 г, шпинат - 100 г, шампіньйони - 4 шт., Олія оливкова - 2 ст. ложки, листя салату - 2-3 шт., сіль за смаком.

Спосіб приготування

М'ясо кролика нарізають тонкими скибочками. Гриби і шпинат ретельно промивають і нарізають тонкими скибочками. Складають всі інгредієнти в глибоку миску.
У салат додають оливкове масло, солять і все перемішують. При подачі до столу салат викладають у тарілку і прикрашають листям салату.

Салат «Дієтичний»

Інгредієнти: м'ясо кролика варене - 100 г, огірки - 2 шт., Картопля - 1 шт., Морква - 1 шт., Йогурт несолодкий - 2 ст. ложки, соус томатний - 1 ст. ложка, салат зелений - 1 пучок, зелень петрушки - 1 пучок, сіль за смаком.

Спосіб приготування

Картоплю і моркву відварюють, очищають, нарізають кубиками. Очищений від шкірки огірок нарізають кубиками. Інший огірок, не очищаючи від шкірки, нарізають тонкими скибочками і залишають для прикраси салату. М'ясо кролика нарізують соломкою. 2-3 листки салату залишають для прикраси блюда, а інші шинкують.
У неглибокій мисці змішують йогурт і томатний соус. Потім додають овочі, м'ясо, сіль, нашатковані листя салату і знову перемішують.
Готовий салат викладають у глибоку салатницю, прикрашають зеленню і скибочками огірка.

Салат з м'яса кролика з селерою

Інгредієнти: м'ясо кролика варене - 200 г, коріння селери - 10 шт., Яблука - 5 шт., Майонез соєвий - 5 ст. ложок, сік 1 лимона, сіль за смаком.

Спосіб приготування

Коріння селери нарізають соломкою і збризкують соком лимона, потім перетирають з сіллю до м'якості. Яблука очищають від шкірочки, видаляють серцевину, нарізують соломкою. М'ясо кролика нарізують дрібними кубиками, потім всі інгредієнти перемішують. Салат заправляють майонезом, додають сіль за смаком.

Салат з м'яса кролика із зеленим горошком

Інгредієнти: м'ясо кролика - 150 г, горошок зелений консервований - 150 г, майонез соєвий - 100 г, картопля варена - 3 шт., Огірки - 2 шт., Зелень петрушки і кропу - по 0,5 пучка, сіль.

Спосіб приготування

М'ясо кролика пропускають через м'ясорубку, солять, формують невеликі фрикадельки і відварюють їх. Картоплю і огірки нарізають кубиками, змішують з майонезом, додають фрикадельки.
Салат викладають у глибоке блюдо, прикрашають зеленим горошком, зеленню петрушки і кропу і подають до столу.