Чіпси в мікрохвильовці за 10 хвилин!



Це, мабуть, найшвидший і найпростіший рецепт приготування домашніх чіпсів. А найголовніше - ви отримаєте чіпси без будь-яких шкідливих добавок, це буде на 100% натуральний продукт. Домогтися це нам допоможе мікрохвильова піч. Чіпси виходять дуже смачні. Для їх приготування потрібно всього 10 хвилин.

1. Картоплину треба нарізати тонінькіми часточками. Для нарізки можна використовувати ніж чи спеціальну тертку.

2. Далі слід промити нарізани кружельця холодною водою. Інакше їх потім буде неможливо відокремити від посуду або паперу. Для промивання краще використовувати друшляк.

3. Після промивання необхідно трохи зачекати, поки вода повністю стече. Далі візьміть тарілоку-піддон з мікрохвильовки, накрийте його папером для випічки і викладіть на неї скибочки картоплі. Якщо немає паперу для випічки, то можна викласти часточки просто на тарілку, обтерту олією.

4. Ставимо в мікрохвильовку, включаємо на повну потужність і дивимось. Як тільки чіпси починуть становитися золотого коліру, відразу вимикаємо. Головне не прогавити цей момент, так як якщо вимкнути раніше вони будуть нехрусткими, якщо пізніше - з горілим смаком

Час приготування буде в межах 2 - 10 хвилин, в залежності від порції и конструкції пічки.

Сіль, перець, приправи - додавати за смаком.

Смачного!