Рецепт мусаки з ковбасою і картоплею.
Нам знадобиться:
- 500 гр-ів ковбаси;
- 1 кг. картоплі;
- 500 гр-ів помідорів;
- 2-3 великі цибулини;
- сіль, червоний і чорний мелений перець;
- 50 мл-в олії;
- 3 яйця;
- 1 пучок молоденькою петрушки;
- 1 склянка йогурту;
- 1 ст. лож. борошна.
Як приготувати мусаку з ковбасою і картоплею.
Нарізану великими кільцями цибулю обсмажте в невеликій кількості олії. Після придбання прийнятного кольору, введіть перемеленную на блендері ковбасу. Обсмажте, поки ковбаса не дасть «сік».
Приварите картоплю. Очистіть від «мундирів». Натріть. В
ковбасу з цибулею введіть помідори, попередньо нарізавши їх (шкірку знімати не
потрібно), присолив, і присипавши червоним, а потім і чорним перцем.
Перемішайте.. Тепер слід ввести нарубану або нарванную на листочки петрушку.
При необхідності додайте олії, і смажте 4-6 хвилин.
Потім начинку для мусака дайте потомитися, неактивно
помішуючи, приблизно 7 хвилин. Змастіть олією форму з кришкою. Викладіть на дно половину натертої картоплі.
Потім начинку. Зверху все це щільно закрийте картопляної стружкою. Додайте 110
мл-ів води, вливши її по краях.
Запікайте при 210 с під кришкою до повної готовності
картоплі. Зніміть кришку і доведіть мусаку до золотистої скоринки. Подавайте!