Домашній сирний пиріг на сковорідці.




Рецепт домашнього сирного пирога на сковорідці.
Для тіста:
- 1 ст-н води;
- 3 ст-на муки + небагато для посипання столу;
- 1 ч. лож. оцту;
- 1 ч. лож. солі.

Для начинки:
- 2 ст-на білого сиру або вершкового сиру;
- 4 яйця;
- 3 ст. лож. йогурту;
- 125 гр-ів масла
- спеції.


Як приготувати пиріг на сковорідці

Борошно воду, оцет і сіль, добре перемішати. Робити це приблизно 10 хвилин. Потім розділити тісто на 6 рівних куль і отруїти відпочити приблизно 15 хвилин. На злегка посипаною борошном поверхні розкачати один з куль, перетворивши в коло. Приготуйте начинку, змішавши за допомогою вилки всі вибрані для неї інгредієнти.
Розділіть фарш на 6 частин.  Одну з них викладіть, розмазуючи ложкою на вже спечений корж. Скачайте тісто в трубку.  Змастіть сковороду маслом погустіше.  Починаючи від центру, скачуючи в спіраль, викладіть перший рулетик. Так чиніть ще 5 разів, поки сковорідка не заповниться цілком.
Випікайте під щільною кришкою, перевернувши тільки після того, як прихопляться верхній шар. Подавати домашній сирний пиріг, приготований на сковорідці, слід теплим.  

Примітка: При бажанні можна запекти пиріг у духовці при 190С, без кришки.