Приготувати пончики. Нам знадобиться:
Борошно - 1/2 склянки
Яйце - 2 шт.
Пармезан (подрібнений) - 1 склянка
Молоко - 1/4 склянки
Вершкове масло - 50 гр.
Вода - 1/4 склянки
Гострі приправи - на смак
Зелень свіжа (будь-яка) - за смаком
Сіль - 1/4 ч. л.
Приготувати пончики.
Нагріти духовку до 250 градусів. У соуснику зміщувати
молоко, воду, масло, сіль. Довести до кипіння. Зменшити температуру до
мінімуму.
Вмішати швидко борошно до однорідності маси і продовжувати
збивати, поки маса не почне відставати від стінок, збираючись в один шматок
тіста. Перемістити тісто в іншу миску, забивати яйця по одному, інтенсивно
змішуючи. Вмішати попередньо натертий пармезан, додати зелень і спеції за
смаком.
Викласти шматочки тесту на попередньо змащений лист для
випікання. Дуже зручно викладати за допомогою ложки для морозива. Випікати 20
хвилин, до золотистого кольору. Подавати гарячими.
Приготувати пончики.