Для слім-салату нам знадобиться:
- Зелених яблук - 2 шт.;
- Середніх огірків - 4 шт.;
- Авокадо;
- Пучок цибулі;
- Креветки - 440 гр-ів до очищення;
- Олія оливкова;
- Перець;
- Лайм.
Як приготувати слім-салат:
Вибираючи креветок, відмовтеся від тих, що перетворилися на
шматочки льоду - нічого корисного в них вже не залишилося. Креветки відварити, не
підсолюючи. Очистити.
Яблуко і авокадо очистити. Зрізати серединки, прибрати кісточки.
Нарізати не акуратні невеликі кубики. Лайм розрізати на «кавунові» часточки, не
видаляючи цедру. Огірки, авокадо і яблука очистити від шкірки і розрізати на
кубики, лайм розділити на часточки, цибулю дрібно нарубати. Все перемішати,
додати відварених креветок і полити оливковою олією. Подаючи на стіл, посипати
чорним перцем.