Салат «Черепаха».




Рецепт салату «Черепаха»:
- ріпчаста цибуля - 2 шт.
- яйце - 3 шт. сир - 200 гр-ів;
- майонез;
- яблуко - 300 гр-ів;
- волоський горіх - 100 гр-ів;
- м'ясо куряче - 100 гр-ів;
- свіжа зелень - 1 пучок.



Як приготувати салат «Черепаха»:

Зваріть яйця і курку, протріть білки і жовтки окремо на середній тертці, також натріть яблуко, сир (частина натертого сиру залиште для прикраси), поріжте курку і цибулю на кубики. Потім викладайте в салатницю круглими тонкими шарами. Знизу вгору кладіть: білок, яблуко, майонез, варена курка, майонез, сир, жовток, цибуля, майонез (ретельно розрівнюйте шар майонезу). Переходимо до прикраси салату. З тертого сиру сформуйте голову «черепахи», лапки зробіть із цільних ядер волоських горіхів. Рубані волоські горіхи посипте зверху - це буде панцир черепашки. Також з горішків зробіть очі. І ось вже готове блюдо. Поставте салат на дві години в холодильник і потім їжте.