Рецепт цибулевого супу пісного:
- 6 цибулин;
- 2-3 помідора;
- 1 качан капусти;
- 2 зелених перця;
- 1 пучок селери;
- чорний перець;
- сіль;
- оливкова олія.
Як приготувати цибулевий суп пісний:
Всі овочі промийте, очистіть, дрібно наріжте і варіть в
киплячій воді, заправленої сіллю і перцем. Перші 10 хвилин вогонь повинен бути
сильним, потім зменшіть нагрів і відваріть овочі до готовності. За бажанням,
можна додати гострий соус.
При подачі в кожну порцію додайте по 1 ч. л. оливкової олії.
Ще один варіант заправки при подачі пісних овочевих супів - часник, розтертий
разом з попередньо обсмаженими горіхами.