М'ясне торнадо.




Рецепт м'ясного торнадо:
- свинина м'якоть - 1/2 (можна трохи більше) кг;
- яловича м'якоть - 1/2 (можна трохи більше) кг;
- перець гострий червоний - за смаком;
- картопля великий сухий - 1/2 кг після очищення;
- часник - 2 великих не пророслих зубки;
- спеції - як і перець на ваш винятковий смак;
- оливкова олія (можна пісне без запаху) - 80 мл-ст.



Як приготувати м'ясну торнадо:

Свинину, а за нею і яловичину добре промити. Нарізати на плоскі шматочки середнього розміру. Загорнути окремо на кожний харчову щільну плівку, і самим нещадним чином відбити. Звільнити від плівки. Добре натерти сіллю і перцем. Чергуючи свинину з яловичиною, скласти порційними стопками.
Згорнути стопки в рулети. Зв'язати окремими кусачками харчового шпагату з кроком в 1.2 (не частіше) см-ра. Нарізати на невеликі роли. Примітка: можна просто скручувати по 2 шматочки яловичини та аналогічні шматочки свинини в роли, закріплюючи їх зубочистками. Але тоді при подачі блюдо буде виглядати простіше. Обсмажити на рясно политій оливковою олією, сильно розпеченій сковороді. Обсмажити з усіх - обов'язково!!! - сторін.



Викласти м'ясні роли на заздалегідь змащений маслом деко - не густо. Почистивши, нарізати на кубики картоплю. Обтерши серветкою, викласти в каструлю, збризнути маслом, заздалегідь пропущеним через блендер часником, сіллю. Перемішати. Розкласти кубики картоплі навколо кожного м'ясного ролу на деку. Запікати м'ясне торнадо не більше 10-ти хвилин (якщо м'ясо буде трохи з кров'ю, не страшно).
Подавати краще за все з майонезом.