Рецепт салату з тунця з болгарським перцем:
- тунець консервований - 250 гр-ів;
- огірки мариновані - 5 шт.;
- солодкий перець;
- червоний лук;
- часник;
- кетчуп - 1 ст. лож.;
- майонез - 60 гр-ів;
- тостовий хліб - цілих 8 скибок.
Як приготувати салат з тунця з болгарським перцем:
Розкривши банку з тунцем, розтерти рибу в пасту. Якщо в ній присутні дрібні кісточки, використовуйте блендер. Дрібно накришити мариновані огірки, цибуля, перець солодкий. Змішати з пастою з тунця. Окремо розтерти часник. Віночком вбити його в майонез. Додати в соус кетчуп і довести до однорідного стану. Заправити салат.Помістити в невеликі циліндричні форми, порожнисті з обох сторін. Викласти на тарілки. Але я вирішила зробити трохи інакше. Я обсмажила тости в тостері. Трохи змастила їх з одного боку вершковим маслом, м виклала салат на них. Вийшло просто неймовірно смачно!