Салат з тунцем та перепелиними яйцями.



Рецепт салату з тунцем та перепелиними яйцями:
- спаржа - 250 гр-ів молодих пагонів;
- помідори чері - 7 шт.;
- яйця перепелині - 7 шт.;
- шампіньйони - 14 грибів;
- селера черешкова - 75 гр-ів;
- редис - 6 штучок;
- цибуля - 8 стрілець;
- спеції;
- 1 банка тунця у власному соку.

для заправки:
- олія кукурудзяна - 3 ст. лож.;
- олія оливкова - 1 ст. лож.;
- спеції;
- сік апельсиновий - 1 ст. лож.;
- сік лимонний - 3 десерт.лож;
- 6%-й оцет - 1 десерт.лож.



Як приготувати салат з тунцем та перепелиними яйцями:

Відварити спаржу. Воду для варіння не солити. Дрібно нарізати гриби. Окремо відварити їх. Яйця перепелині зварити в окропі протягом 60-ти секунд. Охолодити. Очистити. Сирі овочі дрібно нарізати. Висипати в салатницю.
Додати яйця (не розрізаючи), нарізану спаржу і гриби. Витягнувши з банки, рибу розтерти виделкою. Ввести в салат. Приготувати заправку, збивши блендером всі вхідні в неї компоненти. Салат посолити. Заправити. Додати спецій. І тільки тепер перемішати. 
Після цього можна ставити салат спаржевої-грибний з тунцем і овочами на стіл.