Як замаринувати помідори з цибулею:
- помідори маленькі тугі стиглі - 2 кг.;
- будь ріпчаста цибуля - 400 гр-ів;
Для маринаду:
- води - 1 л;
- столової солі - 55 гр-ів;
- темного меду осіннього - 100 гр-ів;
- ароматизованого оцту фруктового - 55 мл-ст.
Як приготувати мариновані помідори з цибулею:
Наріжте дрібними смужками, цибулю. Добре помиті помідори проколіть по периметру виделкою. Відразу викладіть щільно, межуя з цибулею, у чисті банки будь-якого нравящегося обсягу. Накрийте (не накручуючи) кришками.Доведіть до готовності маринад, приготувавши його за вказаною вище рецептом трохи більше 1-го литра.Залайте помідори так, щоб маринад витікав з банок. Банки тримати на киплячій водяній бані близько 30-ти хвилин.
Не виймаючи з каструль з активно киплячій навколо банок водою, щільно закрутіть. Перенесіть туди, де закручені помідори будуть остигати. А потім - на місце постійного зберігання.
- - -