Сирники з цукатами і сухофруктами




Рецепт сирників з цукатами і сухофруктами
- сир (бажано домашній) - 500 гр-ів;
- цукор - близько 6 ст.лож.;
- свіже яйце - 2 шт.;
- цукати, сухофрукти (бажано з магазинних вакуумно-запечатаних пакетів) - за смаком;
- борошно - за бажанням, в залежності від того, який енергетичною цінністю ви хочете «зарядити» майбутні сирники;
- пара крупинок солі;
- ваніль;
- олія для обсмажування або суміш (1 : 1) пісного і вершкового.



Як приготувати сирники з цукатами і сухофруктами

Сир ретельно роздавити вилкою. Влити заздалегідь спінене (не сильно) яйце. Перемішавши, додати цукор, ваніль. Подрібнити, сухофрукти або цукати. Можна - або цукати або сухофрукти. Якщо їх немає, швидко приготуйте фруктові або ягідні чіпси, підсушивши будь-які фрукти і ягоди в духовій шафі. Обережно перемішавши, розділіть мокрою столовою ложкою на порції, і сформуйте з них сирник. Пам'ятайте, що діти люблять все маленьке. А тому чим менше вийдуть сирники, тим більше по смаку вони припадуть вашим малюкам. 
Розігрійте на сковороді або суміш з масел чи олії. Перевірити можна, опустивши у масло голий кінець сірники - навколо почнуть утворюватися бульбашки. Обсмажте сирники з обох боків до золотої скоринки. Але головне доказ готовності - повністю побелевший сир.
Подавайте зі сметаною, кефіром, варенням або збитим на блендері фруктовим або ягідним пюре.