Рецепти 2015.




Рецепти 2015. Гуляш по-віденськи .

- телятина (можна не парна) - 650 г-м;
- ріпчаста соковита цибуля - 4 шт.;
- мелений червоний або чорний (але він не за рецептом) перець - 2 ч.лож.;.
- томатне пюре або мелений без шкурок помідор - 2 ч.лож.;
- сметана не жирна (або з дна банки) - 1 склянка;
- борошно будь - 2 ст.лож.;
- стиглий лимон - 2 шт.;
- густий бульйон - 2 склянки;
- жир свинячий;
- сіль.

Як приготувати гуляш по-віденськи . Рецепти 2015.

Помивши м'ясо, наріжте його і, послив, дайте постояти хвилин 30-ть. Почистивши, дрібно нарубаєте обидві цибулини. 3. Розтопити свинячий жир на сковороді. Обсмажити в ньому цибулю. Не знімаючи сковороду з вогню, додати м'ясо. Дати трохи побіліти. Додати червоний мелений перець, нарізаний на шматочки 1 лимон. Тушкувати все це 30-ть хвилин - 5-ть на великому, 25 на малому вогні.
Ввести бульйон, і, вже не засікаючи час, довести м'ясо до граничної м'якості. Розчинити до сметаноподібного стану борошно в крижаній воді. Додати. Ввести томати або пасту. Дати загуснути. Тільки після цього ввести сметану.
Подають гуляш по-віденськи з галушками, які ви можете замінити картопляним пюре або великими макаронами, які слід класти на тарілку, попередньо не додаючи в них масло.





Рецепти 2015.Яєчно-овочевий пудинг (яєчно-овочева запіканка).


- 500 гр-ів овочів зі звичайного раціону вашого малюка;
- 2 ст.лож. сухої манки;
- для гасіння трохи води, але краще молока - 100 мл-в;
- 1 середнє куряче яйце;
- сіль виключно за смаком.

Як приготувати яєчно-овочевий пудинг (яєчно-овочеву запіканку). Рецепти 2015.

Наріжте або натріть - за бажанням - овочі, попередньо очистивши їх і промивши. Вилийте трохи олії в гарячу сковороду. Вилийте молоко або воду. Висипте овочі і тушкуйте їх, закривши кришкою.. Коли овочі досягнуть половинної готовності, додати сіль.
Через 3 хвилини висипте, заважаючи без зупинки, манку. Якщо страви виходить сухуватим, влийте ще 4-5 ложок молока або води. Тушкуйте 10 хвилин, тепер вже постійно помішуючи.  Вимкніть вогонь, зніміть з запіканки кришку, трохи остудіть блюдо.
Введіть заздалегідь збиті до пінки яйця. І відразу перемішайте. Обсмажувати не потрібно. Досить швидко збивати, щоб яйця не тільки відмінно заварилися, але і стали дуже пишними. Перекладіть суміш у посуд для запікання.  Відправте в духовку на 15-25 хвилин, і запікайте при 220 С. Або, якщо прагнете до дієтичного харчування, приготуйте його в пароварці.
При бажанні присипте перед подачею натертим на дрібній тертці сиром або змастіть домашнім майонезом або трохи підсоленою сметаною.




Рецепти 2015. Стейк з філе індички на грилі.

- з стегна індички філе - 500 гр-ів;
- тільки сіль і лише перець - за смаком, але краще погустіше.

Як приготувати стейк з філе індички на грилі. Рецепти 2015.

Зрізаємо філе. Гострим ножем знімаємо шкіру і ретельно видаляємо всі внутрішні жилки. Філе індички слід обов'язково несильно відбити. Посоливши і приправивши перцем, даємо постояти 1 години піу щільною кришкою при кімнатній температурі. Тільки після цього закладаємо в добре заздалегідь розігрітий гриль. Нагадаю: температура повинні бути вище, ніж при готуванні сосисок або курки. Інакше м'ясо залишиться або сируватим або жорстким.
При правильній температурі готуємо 10-ть хвилин. Перевіряємо готовність надрізами.  Подавати зі свіжими крупно нарізаними овочами, на аркуші салатною «пекінської» капусти або на підкладці з приправлених майонезом овочів.




Рецепти 2015. Закуска з буряка і кукурудзи.

- фреш-крему - 200 гр-ів;
- натурального йогурту - 100 мл-в;
- желатину - 11 гр-ів;
- холодної води - 110 мл-в;
- солоних анчоусів - 100 гр-ів;
- буряків - 100 гр-ів;
- цибулі-порею білої частини - 30 гр-ів;
- зелене яблуко;
- маринований огірок;
- кукурудзи консервованої - 60 гр-ів;
- рубаної зелені.

Як приготувати закуску з буряка і кукурудзи. Рецепти 2015.

Відваривши буряк у шкірці, обов'язково її остудити і очистити. Можна нарубати дрібно, але можна і натерти. Подрібнити (всі відразу додаємо в натерту буряк) парей.
Тепер натираємо крупно яблучну м'якоть. Дрібно режим анчоуси і огірок. Проводимо перше змішування закуски. Пробуємо на гостроту. Якщо вона здається нам недостатньою, додаємо маринований огірок. Додаємо кукурудзу. Додаємо рубану зелень.
Окремо збиваємо йогурт і крем-фреш. Змішуемо желатин на 10-ть хвилин з водою, нагріваємо його, не відціджуючи. Трохи остудивши, вводимо, добре вимішуючи, в йогуртную суміш. Після повного охолодження, але до моменту остаточного схоплювання, вводимо інші інгредієнти. Гарненько перемішуємо.
Розкладаємо по формах. Трамбуем ложкою. Відправляємо в холод застигати. Подаємо у вигляді невеликих дуже смачних пікантних башточок з желе.

Примітки:  1. Анчоуси можна сміливо замінити пряної оселедцем. 2. Всі інгредієнти перед з'єднанням з желатину можна збити блендером. 3 Крем-фреш чудово замінює дуже жирна сметана.