Креми для тортів рецепти. Крем-карамель.
- цукор - 265 гр-ів;
- молоко максимальної жирності - 2 скл;
- ваніль в будь-якому вигляді;
- 3 великих яйця (можна від качки);
- 3 великих жовтка.
Як приготувати крем-карамель. Креми для тортів рецепти.
Розділити цукор навпіл. Половину змішати в антипригарній каструлі з 4 стол.ложками води. Розтопити на легкому вогні, помішуючи. Довести до стану яскраво-золотистої карамелі. Розлити по 6-ти форм (можна для мафінів).
В звільнилася каструльку влити молок і ввести в нього
ваніль. Всипати 2-шу половину цукру. Довести до першої піни. Вогонь - щадний.
Окремо спінити жовтки і яйця. Збиваючи, влити цівкою тонший в трохи пінисте
молоко. Після загустіння маси (це означає, що жовтки заварилися), перелити крем
форми з карамеллю. Відправити на чверть
години в духову шафу. Той повинен бути розігрітий до 180 С.
Знизьте температуру до 80 С. Готуйте 60 хвилин. Остудити
крем-карамель в холодильнику, викладіть отримані «пасочки» на тарілки. Соусом
поливати не потрібно, так як він вже утворився на дні кожної форми.
Креми для тортів
рецепти.