Креми для тортів рецепти. Крем-карамель.




Креми для тортів рецепти. Крем-карамель.
- цукор - 265 гр-ів;
- молоко максимальної жирності - 2 скл;
- ваніль в будь-якому вигляді;
- 3 великих яйця (можна від качки);
- 3 великих жовтка.



Як приготувати крем-карамель. Креми для тортів рецепти.

Розділити цукор навпіл. Половину змішати в антипригарній каструлі з 4 стол.ложками води. Розтопити на легкому вогні, помішуючи. Довести до стану яскраво-золотистої карамелі.  Розлити по 6-ти форм (можна для мафінів).
В звільнилася каструльку влити молок і ввести в нього ваніль. Всипати 2-шу половину цукру. Довести до першої піни. Вогонь - щадний.  
Окремо спінити жовтки і яйця.  Збиваючи, влити цівкою тонший в трохи пінисте молоко. Після загустіння маси (це означає, що жовтки заварилися), перелити крем форми з карамеллю.  Відправити на чверть години в духову шафу. Той повинен бути розігрітий до 180 С.
Знизьте температуру до 80 С. Готуйте 60 хвилин. Остудити крем-карамель в холодильнику, викладіть отримані «пасочки» на тарілки. Соусом поливати не потрібно, так як він вже утворився на дні кожної форми.



Креми для тортів рецепти.