Як приготувати скоростиглі млинці:




Рецепт скоростиглих млинців;
- борошно будь-якого сорту - 500 гр-ів;
- вода тепла - 3 ст-на;
- велике яйце - 3 шт.;
-дрібний цукор - 1 ст.лож.;
- сіль - третина ч.лож.;
- сода - пів ч.лож.;
- кислота дрібна лимонна - пів ч.лож.



Як приготувати скоростиглі млинці:

Яйця і теплу воду збити до піни. Посолити, додати цукор і соду. Знову збити, і відразу ввести муку. Виделкою або дрібним віночком перетворити в тісто, в якому не повинно бути грудочок. Простежити, щоб цукор повністю розчинився. Розчинити кислоту лимонну в ложці гарячої води, ввести в тісто і ще раз добре перемішати. Млинці випікати на сильно розпеченій сковорідці, змочуючи її густо промасленим тампоном.


Примітка: За цим рецептом виходять тонкі, з усіх можливих, млинці, а тому немає ніякого сенсу випікати їх товстими. Як раз навпаки, можна постаратися і уподібнити їх цигарковому папері. Але будьте обережні - скоростиглі млинці швидко підгорають, а тому обсмажувати одну сторону (при правильно підібраному вогні) слід не більше 1-ої хвилини.  Подавати можна як з червоною ікрою, так і з квашеною капустою, так і з будь-яким варенням.