Курячий суп з грибами.




Рецепт курячого супу з грибами:
- глив - 200 гр-ів;
- курячого філе - 200 гр-ів;
- шпинату - 200 гр-ів;
- вершків - 60 гр-ів;
- морква;
- спецій та солі;
- 2 картоплини.

Як приготувати курячий суп з грибами:

Затока літром води, поставити варити курку. Кришкою не накривати - нам важливо, щоб у міру готування супу вода випаровувалася.  Через 20-ть хвилин додати картоплю.  Через 10-ть хвилин після цього розібрати і ввести гливи. Розрізати їх непотрібно.  Ще через 5-ть ввести шпинат.
Приправити. Ввести сіль. Спробувати на смак.  Якщо картопля готова, додати вершки, чорний перець і лаврушку. Дати бурхливо покипіти 2-ві хвилини. Тільки тепер накрити кришкою, вимкнути вогонь, дати потомитися власної при температурі близько 20-ти хвилин.
Подаючи, спершу накладати порційно гущу, а тільки потім сам суп.