Рецепт курячого супу з грибами:
- глив - 200 гр-ів;
- курячого філе - 200 гр-ів;
- шпинату - 200 гр-ів;
- вершків - 60 гр-ів;
- морква;
- спецій та солі;
- 2 картоплини.
Як приготувати курячий суп з грибами:
Затока літром води, поставити варити курку. Кришкою не накривати - нам важливо, щоб у міру готування супу вода випаровувалася. Через 20-ть хвилин додати картоплю. Через 10-ть хвилин після цього розібрати і ввести гливи. Розрізати їх непотрібно. Ще через 5-ть ввести шпинат.
Приправити. Ввести сіль. Спробувати на смак. Якщо картопля готова, додати вершки, чорний
перець і лаврушку. Дати бурхливо покипіти 2-ві хвилини. Тільки тепер накрити
кришкою, вимкнути вогонь, дати потомитися власної при температурі близько 20-ти
хвилин.