Зелений вершковий соус.



Рецепт зеленого вершкового соусу:
- вершкового по ГОСТУ масла – 25 гр-ів;
- часточка горького часнику;
- борошна кукурудзяного світлою - 6 гр-ів;
- сухого кропу - 11 гр-ів;
- невеликий солодкий перчик;
- вершків 20%-их - 230 мл-в.



 Як приготувати зелений вершковий соус:

Розтопивши масло, розтерти в ньому перець. Ввести пюрированный часник. Продовжуючи томити, дати йому потемніти. Нарізати подрібніше перчик болгарський. Буквально хвилину обсмажити його в масляному часнику. Влити вершки. Збільшити вогонь. Як тільки вершки вскипят, відразу ж перевести полум'я в режим «Томління». Відразу ж всипати борошно і дати соусу загуснути.
Перекласти через 4-ри хвилини в теплу ємність. Якщо соус трохи пристав, не зіскрібайте його з дна каструльки - не псуйте смак. Збиваючи міксером, введіть дуже дрібно нарубаний кріп - тільки верхівки. Буде ще правильніше розтерти їх попередньо в ступі.
 Не вимикаючи і не виймаючи міксер, повернути на плиту. Посолити. Варити, активно заважаючи, 2-ві хвилини.  Відразу, поки соус не загус, полити їм вимагає декору або посилення смаку страва. Або перекласти в теплий сухий соусник.
Смачного!!!