Рецепт зеленого вершкового соусу:
- вершкового по ГОСТУ масла – 25 гр-ів;
- часточка горького часнику;
- борошна кукурудзяного світлою - 6 гр-ів;
- сухого кропу - 11 гр-ів;
- невеликий солодкий перчик;
- вершків 20%-их - 230 мл-в.
Як приготувати зелений вершковий соус:
Розтопивши масло, розтерти в ньому перець. Ввести
пюрированный часник. Продовжуючи томити, дати йому потемніти. Нарізати
подрібніше перчик болгарський. Буквально хвилину обсмажити його в масляному
часнику. Влити вершки. Збільшити вогонь. Як тільки вершки вскипят, відразу ж
перевести полум'я в режим «Томління». Відразу ж всипати борошно і дати соусу
загуснути.
Перекласти через 4-ри хвилини в теплу ємність. Якщо соус
трохи пристав, не зіскрібайте його з дна каструльки - не псуйте смак. Збиваючи
міксером, введіть дуже дрібно нарубаний кріп - тільки верхівки. Буде ще
правильніше розтерти їх попередньо в ступі.