Рецепт канапе з бужениною і огірками
- тостового білого хліба - 10 скибок;
- буженини - 20 шматочків;
- масла - 120 гр-ів;
- 20 маслин.;
- кропу - трохи;
- 3 огірка.
Спосіб приготування:
Хліб перед нарізкою частину слід просушити на столі. Розрізати довгим ножем на однакові трикутники. Розігріти на сковорідці в 10-ть прийомів масло. Як тільки воно розтане, зібрати його тостинкой.
Поверх впитавшегося в м'якуш масла викласти буженину
(дивіться фото). Огірки нарізати поздовжньо - тонко. Насадити на шпажку. Зверху
прикрасити маслинами. Увіткнути в буженину, пришпилив її до хліба. Прикрасити
кропом.
Такі канапе чудово прикрасять не тільки іменинний або
новорічний, але і будь-який інший банкетний або святковий стіл.