М'ясний пудинг для дитячого харчування




Як приготувати м'ясний пудинг для дитячого харчування:
- пісне відварене (якщо дитина схильна до повноти) м'ясо - 100 г-м;
- молоко - 0,5 ст.;
- шматочок багета або сухого батона - до 40 г-м;
- 1 яйце;
- масло вершкове - 1 ч.лож.;
- сіль - до 1-ї щіпці.




Рецепт м'ясного пудингу для дитячого харчування: 


Ідеальні для будь-якої страви дитячої кухні - нежирна телятина або яловичина.
Відваріть м'ясо в підсоленій воді до стану, коли воно буде легко протыкаться негострим ножем. Пропустіть його кілька разів через м'ясорубку (решітка повинна бути дрібною). Або збийте в паштетный фарш на блендері.
До цього замочіть в молоці позбавлений кірок багет або батон. Відіжміть і також подрібніть.
Тепер вручну перемішайте фарш. А потім дістаньте його з ємності і кілька разів вдар об стіл, щоб вийшло повітря. Тільки після цього додайте яйце, розділивши його попередньо на жовток і білок. Додайте саме жовток і, природно, перемішайте.
Білок збити віночком або високошвидкісним міксером до густої піни. Щоб вийшло краще, додайте сіль - буквально кілька крупинок. Введіть білок у фарш, обережно, щоб з того не вийшло повітря, перемішуючи.
Перекладіть фарш з білком у форму або невеликі формочки. Стінки форм попередньо обов'язково промажте рослинним або вершковим маслом. Це захистить м'ясної пудинг від прилипання.
Готують цей пудинг для дітей на пару, не більше 20-ти хвилин. А подають його або з овочами, або з будь-яким гарніром, включаючи макарони, картопля, різні овочеві рагу.