Як приготувати запечену червону рибу;
- борошно - 20 гр-ів;
- горбуша - 400 гр-ів;
- цибуля - 1 шт.;
- томатна паста - 100 гр-ів;
-помідор - 2 шт;
- цукровий пісок - 1 ст.л;
- сіль - 1 ч.л;
- паприка - 1 ч.л.
Рецепт запеченої червоної риби:
Стейки горбуші можна брати цілком. Поділити на 2 частини і прибрати всі кістки. Кожен шматочок горбуші обваляти в борошні і підсмажити на олії до злегка золотистої скоринки.
Тепер займемося соусом. Лук очищаємо і нарізаємо вздовж, часточку часнику так само. На маслі в сковороді обсмажуємо злегка цибулю і часник.
Додамо томатну пасту. Повинна бути рідка паста. Якщо такої немає, то 1 ст л густої пасти розвести в 100-150 гр води і додати в сковороду. Туди ж сіль, цукор, нарізані помідори, трохи меленого перцю і паприки. Дати потушиться 2-3 хвилини.
У вогнетривкий посуд кладемо обсмажену горбушу і зверху заливаємо соусом. Ставимо в розігріту духовку на 20 хвилин. Можна таким же чином протушкувати в каструлі на вогні.
Горбуша виходить соковита і пікантна.
Тепер займемося соусом. Лук очищаємо і нарізаємо вздовж, часточку часнику так само. На маслі в сковороді обсмажуємо злегка цибулю і часник.
Додамо томатну пасту. Повинна бути рідка паста. Якщо такої немає, то 1 ст л густої пасти розвести в 100-150 гр води і додати в сковороду. Туди ж сіль, цукор, нарізані помідори, трохи меленого перцю і паприки. Дати потушиться 2-3 хвилини.
У вогнетривкий посуд кладемо обсмажену горбушу і зверху заливаємо соусом. Ставимо в розігріту духовку на 20 хвилин. Можна таким же чином протушкувати в каструлі на вогні.
Горбуша виходить соковита і пікантна.