Як приготувати салат з солоних огірків:
1. 4 кілограма свіжих огірків;
2. 600 грам ріпчастої цибулі;3. 2 пучка кріп;
4. 14 столових ложок оцту (9% процентний);
5. 24 столові ложки соняшникової або оливкової олії;
6. Цукор - 6 столових ложок;
7. Сіль - 3 столові ложки.
Як приготувати салат з солоних огірків:
1. Вимити огірки помити, обрізати у них гіркі кінчики. Якщо огірки маленькі, то потрібно порізати їх тонкими кружечками, а якщо середні або великі, то половинками або четвертинками кружечків.2. Додати цибулю, попередньо нарізаний півкільцями або четвертинками кілець і дрібно нарізаний кріп.
3. Потім додати соняшникова або оливкова олія, оцет, цукор, сіль. Далі все перемішати і залишити на 3 години.
4. Поставити каструлю з салатом на вогонь, коли закипить, варити 5-7 хвилин, поки огірки не змінять свій колір.
5. Покласти в стерилізовані банки. Потім закатати бляшаними кришками.
6. Перевернути банки і поставити верх дном банки, укутати в теплу ковдру, поки повністю не охолонуть, так вони самозастерилизуются.