Картопля «Песто» з яйцями.




Рецепт картоплі «Песто» з яйцями.:
-  картопля - 3 шт
- яйця курячі - 3 шт.
- пармезан-100 гр-ів
-  базилік -100 гр-ів
- рослинна олія -  100 мл-ів
- часник - 4 зубчики
- сіль, за смаком
- перець мелений, за смаком



Як приготувати картоплю «Песто» з яйцями:

Духовку нагріти до 180 градусів. Картоплю вимити і очистити. Тонко нарізати, викласти в сковорідку і присипати сіллю, перцем, скропити, зовсім небагато. маслом.
Видавити часник і закинути його в сковороду. Обсмажити картоплю близько 5 хвилин, потім перекласти в блюдо для запікання. Часник крупно нарізати. У блендер покласти нарізаний базилік, часник (3 зубчики), сир, олія. Трохи посолити. Все збити до однорідної консистенції. Перемішати з соусом картоплю і поставити в духовку на 5-10 хвилин.
Готувати до хрусткої скоринки. Розбити поверх яйця і тримати в духовці до готовності яєць.  Украить базиліком.