Рецепт картоплі «Песто» з яйцями.:
- картопля - 3 шт
- яйця курячі - 3 шт.
- пармезан-100 гр-ів
- базилік -100 гр-ів
- рослинна олія - 100
мл-ів
- часник - 4 зубчики
- сіль, за смаком
- перець мелений, за смаком
Як приготувати картоплю «Песто» з яйцями:
Духовку нагріти до 180 градусів. Картоплю вимити і очистити. Тонко нарізати, викласти в сковорідку і присипати сіллю, перцем, скропити, зовсім небагато. маслом.
Видавити часник і закинути його в сковороду. Обсмажити
картоплю близько 5 хвилин, потім перекласти в блюдо для запікання. Часник
крупно нарізати. У блендер покласти нарізаний базилік, часник (3 зубчики), сир,
олія. Трохи посолити. Все збити до однорідної консистенції. Перемішати з соусом
картоплю і поставити в духовку на 5-10 хвилин.
Готувати до хрусткої скоринки. Розбити поверх яйця і тримати
в духовці до готовності яєць. Украить
базиліком.