Печеня з дикого кабана.



Рецепт жаркого з дикого кабана:
- 1 кг. жирний шматок  м'яса дикого кабана  
- 50 гр-ів г шпику  
- майоран  
- 35 гр-ів жиру  
- 20 гр-ів томату – пасти  
- 1 ст. червоного вина  
- сіль  перець  
- 1 пучок зелені для заправки  
- 2 цибулини  
- 2 лаврових листа  
- 4 горошини чорного перцю  
- 1/2 склянки оцту
- 2 склянки води


Як приготувати печеня з дикого кабана:


Відварити в солоній воді крупно порізану цибулю, зелень, лавровий лист та перець горошком. Коли цибуля стане м'яким, додати оцет отриманий маринад та залишити остигати.
З шматка кабана, який ви будете маринувати, перед гасінням видалити шкіру, плівки та надлишковий жир. Залити м'ясо маринадом та поставити для маринування на 2-ва дні. Час від часу перевертати м'ясо, щоб воно добре добре просочилося з усіх боків. Потім вийняти м'ясо з маринаду, видалити з нього всі спеції та нашпигувати смужками посыпанного майораном шпику.
Розігріти жир та смажити в ньому підготовлений шматок кабана рівномірно з усіх боків. Перекласти м'ясо в зручну для гасіння посуд, додати воду та вийняти з заправки овочі та поставити тушкувати на слабкому вогні 2,5-3 години. Коли м'ясо стане м'яким, вийняти, розрізати на шматки товщиною 1 сантиметр та в тому ж порядку, в якому вони були нарізані, знову покласти в горщик, де воно тушкувалося.
Соус протерти через сито, додати томатну пасту та вино. Дати, та ще раз закипіти. Готовим соусом полити м'ясо. Подати з відвареною картоплею.