Рецепт картоплі по-грецькі:
- картопля - 0,5-0,7 кг-ів
- бринза - 200 гр-ів
- різнобарвний болгарський перець - 2 штуки
- цибуля - 2 цибулини
сіль, перець
листя салату
рослинна олія для смаження
Як приготувати картоплю по-грецькому:
Картоплю очистити, нарізати часточками і обсмажити до золотистого кольору, викласти на серветку, щоб скло зайву олію. Цибулю очистити, нарізати тонкими кільцями і окремо обсмажити до золотистого кольору. Болгарський перець очистити, нарізати соломкою і також окремо обсмажити.
Бринзу нарізати невеликими кубиками. Листя салату вимити й
обсушити паперовими серветками.
Картопля, цибуля, перець, бринзу з'єднати, посолити і поперчити,
потім акуратно перемішати. Картопля з овочами і сиром викласти на тарілку,
вистелену листям салату, і подати на стіл.