Бісквіт без цукру.




Рецепт бісквіту без цукру:
- 150 гр-ів родзинок або дрібно нарізаних фініків
- 150 мл-ів  фруктового соку
- 200 гр-ів борошна
- 4 ч. л. пекарського порошку
- 4 ст. л. соняшникової олії
- 50 мл-ів йогурту


Як приготувати бісквіт без цукру:


Форми: дві круглі форми діаметром 20 см, змащені маслом і посипані борошном 0 Температура випікання: 180°С Ф Час випікання: 30-35 хвилин.
Ізюм або фініки замочити у фруктовому соку на кілька годин. Перетворити сік і фрукти в насту в електроміксері. Додати продукти, що залишилися, і збивати протягом 1 хвилини.
Якщо у вас немає міксера, покладіть сухофрукти в воду, доведіть до кипіння і варіть близько 20 хвилин, потім розітріть дерев'яним товкачем і остудіть. Влийте сік. З'єднайте пюре з рештою інгредієнтами.
Перекладіть тісто в підготовлені форми і випікайте 30 хвилин. Перевірте, чи пропеклися коржі. Якщо ні, поставте в духовку ще на 5 хвилин.
Вийміть з духовки і дайте охолонути протягом 10 хвилин. Коржі викладіть з форми на грати і остудіть повністю. З'єднайте коржі фруктово-горіховою або фруктовою начинкою, прикрасьте сирним кремом.


Примітка: Цей бісквіт не такий ніжний, як інші вироби з прісного тіста. Однак він ідеально підходить тим, кому не можна їсти цукор.