Рецепт бісквіту без цукру:
- 150 гр-ів родзинок або дрібно нарізаних фініків
- 150 мл-ів фруктового соку
- 200 гр-ів борошна
- 4 ч. л. пекарського порошку
- 4 ст. л. соняшникової олії
- 50 мл-ів йогурту
Як приготувати бісквіт без цукру:
Форми: дві круглі
форми діаметром 20 см, змащені маслом і посипані борошном 0 Температура
випікання: 180°С Ф Час випікання: 30-35 хвилин.
Ізюм або фініки замочити у фруктовому соку на кілька годин.
Перетворити сік і фрукти в насту в електроміксері. Додати продукти, що
залишилися, і збивати протягом 1 хвилини.
Якщо у вас немає міксера, покладіть сухофрукти в воду,
доведіть до кипіння і варіть близько 20 хвилин, потім розітріть дерев'яним
товкачем і остудіть. Влийте сік. З'єднайте пюре з рештою інгредієнтами.
Перекладіть тісто в підготовлені форми і випікайте 30
хвилин. Перевірте, чи пропеклися коржі. Якщо ні, поставте в духовку ще на 5
хвилин.
Вийміть з духовки і дайте охолонути протягом 10 хвилин.
Коржі викладіть з форми на грати і остудіть повністю. З'єднайте коржі
фруктово-горіховою або фруктовою начинкою, прикрасьте сирним кремом.
Примітка: Цей бісквіт не такий ніжний, як
інші вироби з
прісного тіста. Однак він ідеально
підходить тим, кому не можна їсти цукор.