Рецепт бісквіта без борошна:
- 2 яйця
- 30 гр-ів грам кукурудзяного крохмалю (3 ст.л.)
- 2 ст.л. сухого знежиреного молока
- 2-3 таблетки замінника цукру
- ванілін
- 1 ч.л. пекарського порошку
Як приготувати бісквіт без борошна:
Розігріти духовку до 160-180 градусів. Таблетки замінника цукру розчинити у чайній ложці води.Відокремити жовтки від білків. Жовтки збити з підсолоджувачем. Додати молоко, крохмаль, ванілін і порошок для випічки. Збити окремо білки до густої піни. Акуратно змішати білки з жовтками. Вилити у форму для кексу і випікати до готовності. Вимкнути духовку і залишити бісквіт остигати.
Можна подавати без начинки. Але я додала подслаженный замінником цукор.