Салат з квашеної капусти.



Рецепт салату з квашеної капусти:
- квашена качанами білокачанна капуста-700 гр-ів
- мариновані яблука - 120 гр-ів
- мочена брусниця - 60 гр-ів
- заливка від брусниці і яблук - 120 гр-ів
- цукор - 60 гр-ів
- олія - 60 гр-ів
- палички кориці - 1-1,5 см
- бутони гвоздики - 6-7



Як приготувати салат з квашеної капусти:

Капусту, видаливши качан,нарізаємо квадратиками. Бруснику і яблука відокремлюємо від заливки. З яблук видаляємо серцевину і нарізаємо їх часточками.
У заливку від брусниці і яблук додаємо корицю і гвоздику. Доводимо до кипіння і трохи проварити. Охолодити і процідити. У приготований маринад додати масло і розмішати його. Капусту, ягоди, яблука укласти в посуд шарами, пересипаючи кожний цукром. Заливаємо пряним маринадом і витримати 2-3 години в холодному місці.
Перед подачею салат перемішати і оформити зеленню.