Випічка без яєць, жиру і цукру!




Як приготуввати випічку без яєць, жиру і цукру:
- 1,5 склянки борошна
- півлітра апельсинового соку
- 500 г суміші - горіхи, родзинки, курага, чорнослив, цукати з фруктів
- 2 повні чайні ложки розпушувача
- Цукрова пудра для обсипання (за бажанням)

Готуемо випічку без яєць, жиру і цукру:  У ємність викладаємо суміш і заливаємо соком залишаємо на ніч (годин на 12). За ніч суміш багато соку в себе вбирає. Висипаємо розпушувач в суміш і добре розмішуєм. Всипаємо борошно і добре перемішуємо. Форму змащуємо і обсипаємо манкою. Духовка на 180-190 С. Викладаємо суміш у форму і випікаємо до готовності. Готовий пиріг можна присипати цукровою пудрою