Низькокалорійний торт.




Як приготувати низькокалорійний торт:
сметана - 500 р.
бісквіт - 300 р.
желатин - 3 столові ложки
полуниця
цукор - 1 склянка
ківі


Рецепт низькокалорійного  торта :
1/2 склянки холодної води заливаємо желатин і залишаємо на півгодини. А самі тим часом збиваємо сметану з цукром. Желатин по закінчення півгодини ставимо на вогонь і підігріваємо до повного розчинення (головне - не доводити до кипіння). Сметану тоненькою цівкою вводимо в желатин, постійно помішуючи.
Глибокий посуд застеляємо харчовою плівкою, на дно викладаємо ягоди ківі і полуниці нарізані на половинки , потім викладаємо шар бісквіта поламаного на шматочки, знову шар ягід і ще шар бісквіта.
Сумішшю желатину і сметани заливаємо те що вийшло, і ставимо на 2 години в холодильник . Після закінчення 2-х годин дістаємо тортик з холодильника і акуратно перевертаємо на блюдо.