Інгредієнти:
Стегно без кістки - 500 г
Помідор - 1-2 шт
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Часник - 1 зубчик
Гірчиця - 1 ст.л.
Сіль, чорний мелений перець
Оливкова олія
Знадобиться:
- Духовка, розігрійте до 180 градусів
- Горщик або форму для запікання, змастіть зсередини злегка маслом
Курячі стегенця обсушіть паперовим рушникам, наріжте на великі шматочки і викладіть в горщик.Цибулю і часник очистіть і дрібно наріжте. Додайте до курки. Зверху налийте трохи оливкової олії. Додайте гірчицю, посоліть, поперчіть і добре перемішайте. Поставте в духовку на 20 хвилин.Помідори очистіть від шкірки (закиньте на 1 хвилину в киплячу воду і відразу ж охолодіть - шкіра дуже легко снимится). Розріжте помідори навпіл, вичавте від зайвої рідини і наріжте м'якоть на невеликі шматочки.одайте нарізані помідори в горщик і готуйте ще 15 хвилин.