Макарони з кабачками.




Рецепт макаронів з кабачками:
- 150-200 гр-ів  макаронів
- 1 шт. цибулі
- 100 гр-ів  бекону з прожилками м'яса
- 1 морквина
- 1-2 кабачка
- 50-100 гр-ів  сиру чи бринзи



Як приготувати макарони з кабачками:

Цибуля, бекон, моркву і кабачок нарізати брусочками. Спочатку обсмажити цибулю з беконом, потім додати моркву, через 3 хвилини, + кабачок і обсмажувати під кришкою, час від часу помішуючи.
Макарони відварити в киплячій соленій воді, з додаванням рослинної олії, протягом 10-12 хвилин. Процідити, не промивати, викласти на блюдо, посипати тертим сиром і викласти зверху кабачкову за-смаження.

Примітка: За бажанням можна додати консервовані або свіжі помідори; замість кабачків використовувати цукіні, а замість бекону - курячу грудку; ще все це можна залити збитими яйцями.