Як приготувати брагу.




Як приготувати брагу з варення:

Взяти шість літрів забродженого варення, розвести в 30 л теплої води, додати 350 г дріжджів. Додати ще 6 кг цукру. Поставити на тиждень в тепле місце. Вихід - 8-9 літрів.


Як приготувати брагу з патоки:

Патока - це відходи виробництва цукру. На одне відро патоки додати 250 г дріжджів і 25 л води. Поставити в тепле місце на тиждень. Вихід 6-7 літрів.


Як приготувати брагу з яблучного соку:

Перетерти і подрібнити яблука, сік вичавити. На 30 л соку додати 3 кг цукру і 300 г дріжджів. Стоїть в теплому місці тиждень. Вихід 6-7 л.


Як приготувати брагу з сиропу:

6 л сиропу розвести в 30 л води і додати 200 г дріжджів. Через тиждень готово. Вихід 7 л самогону.


Як приготувати брагу з слив:

Три відра злив пом'яти і поставити бродити 2 тижні. Води не додавати. Вихід 3 літри. Якщо додати цукор, вихід буде більше.


Як приготувати брагу з  гнилих груш:

В 5 літрів води додати 5 відер зіпсованих садових груш, 2 кг цукру і 200 г дріжджів. Поставити в тепле місце на тиждень. Вихід - 8 літрів.


Як приготувати брагу із сухих яблук:

2 кг сухих яблук або груш заварити у відрі води. Додати 3 кг цукру і 300 г дріжджів. Все це щільно закрити, залишивши невеликий отвір. Тиждень нехай стоїть в теплому місці. Перед перегонкою додати пучок чебрецю. Вихід - 3 літри самогону.