Рецепт курячої грудки з омлетом. Смачні рецепти:
- куряча грудка
- 100-200 гр-ів свинини
- 1 шт. цибулі
- 1 морквина
- 1-2 яйця
- зелень, сіль, перець
Як приготувати курячу грудку в омлеті. Смачні рецепти:
М'якоть свинини пропустити через м'ясорубку з головкою цибулі, солити, перчити.
Яйце збити виделкою з дрібкою солі, перцю і 2-3 ст.л.
молока, змішати з подрібненою зеленню (зелена цибуля, кріп, петрушка) і з
тертою морквою, вилити на розігріту з маслом сковороду і спекти омлет. Курячу
грудку розрізати уздовж, кожен шматочок солити, перчити і відбити молотком під
плівкою.
На відбитий пласт, змащений ложечкою сметани, викласти шар
фаршу, потім омлет і згорнути рулетом. Обернути його ниткою або закріпити
зубочистками, обваляти в сухарях або борошні і обсмажити з усіх боків, потім
довести до готовності в духовці (10-15 хвилин) або під кришкою, додавши в
сковороду трохи окропу
Смачні рецепти.