Рецепти тортів з фото. Рецепт торту «Медовик Класік»:
Для коржів:
- два яйця
- сто грамів вершкового масла (розм'якшеного)
- сто п'ятдесят грамів цукру
- дві столові ложки меду
- одна чайна ложка (з гіркою) розпушувача
- чотириста двадцять грам борошна (приблизно)
Для крему:
- два склянки сметани
- один стакан цукру
- дві чайні ложки цукру (ванільного)
Як приготувати торт Медовик – класичний. Рецепти тортів з фото:
Збиваємо масло з медом і цукром. Потім, не припиняючи
збивати, по одному вводимо яйця. Борошно, з доданим до неї розпушувачем,
з'єднуємо з збитою масою, замішуємо м'яке пластичне тісто.
Ділимо на шість рівних частин тісто. Кожну з частин треба
розкачати в пласт. Можна використовувати тарілку як лекало, тільки розгортати
трохи більший діаметр, щоб був запас.
В розігрітій духовці (200 градусів) випікаємо коржі. Рецепти
тортів з фото. Піч кожен корж треба приблизно за п'ять-шість хвилин до
красивого золотистого кольору. Потім взяти тарілку, покласти її на корж і
обрізати все зайве. Скласти всі обрізані коржі стопкою.
Збиваємо сметану з цукром і досягаємо повного розчинення
цукру. Отриманим кремом щедро змащуємо кожен корж. Обрізки коржів перетворюємо в дрібну крихту,
потім обсипаємо нею всю поверхню торта і даємо час просочитися. Приємного вам
апетиту!
Рецепти тортів з фото.