Панакота кавова рецепт. Панакота кавова:
Молоко - 150 мл
Сметана - 180 мл
Цукор - 4 ч.л.
Кава розчинна - 2 ч.л.
Яєчний жовток - 1 шт.
Желатин - 20 г
Приготування панакоты кавововї::
Розводимо желатин, так як описано в інструкції на упаковці.
Молоко вливаємо в ємність і ставимо ємність з молоком на повільний вогонь і додаємо в нього розчинну каву, після чого доводимо молоко майже до кипіння, але не кип'ятимо. Знімаємо гаряче молоко з вогню.
Відокремлюємо яєчний жовток від білка, після чого в плошці з'єднуємо разом яєчний жовток і цукор, потім збиваємо жовтки з цукром за допомогою вилки.
Збиту суміш вводимо акуратно у гаряче молоко, притому постійно помішуємо, після чого ємність з молочною сумішшю і збитими жовтками ставимо на повільний вогонь, і постійно помішуємо, помічаємо те, що молочно-яєчна суміш густіє, стає важко, майже як рідкий мед.
Тепер, коли молочна суміш густа, вводимо в неї набряклий желатин і ретельно перемішуємо, після чого відставляємо ємність з сумішшю в бік для охолодження до кімнатної температури.
У остиглу молочну суміш вводимо сметану і добре перемішуємо все, потім розливаємо панакоту кавову у формочки, креманки і т.д. Заповнені форми панакотой ставимо в холодильник для повного застигання на 5-6 годин.
По закінченню часу опускаємо в миску з гарячою водою формочки з панакотой приблизно на половину хвилини, після чого десерт легко виймається з форм.
Всі панакота кавова готова.
Подаємо до столу, посипати тертим шоколадом. Приємного вам апетиту!
Молоко - 150 мл
Сметана - 180 мл
Цукор - 4 ч.л.
Кава розчинна - 2 ч.л.
Яєчний жовток - 1 шт.
Желатин - 20 г
Приготування панакоты кавововї::
Розводимо желатин, так як описано в інструкції на упаковці.
Молоко вливаємо в ємність і ставимо ємність з молоком на повільний вогонь і додаємо в нього розчинну каву, після чого доводимо молоко майже до кипіння, але не кип'ятимо. Знімаємо гаряче молоко з вогню.
Відокремлюємо яєчний жовток від білка, після чого в плошці з'єднуємо разом яєчний жовток і цукор, потім збиваємо жовтки з цукром за допомогою вилки.
Збиту суміш вводимо акуратно у гаряче молоко, притому постійно помішуємо, після чого ємність з молочною сумішшю і збитими жовтками ставимо на повільний вогонь, і постійно помішуємо, помічаємо те, що молочно-яєчна суміш густіє, стає важко, майже як рідкий мед.
Тепер, коли молочна суміш густа, вводимо в неї набряклий желатин і ретельно перемішуємо, після чого відставляємо ємність з сумішшю в бік для охолодження до кімнатної температури.
У остиглу молочну суміш вводимо сметану і добре перемішуємо все, потім розливаємо панакоту кавову у формочки, креманки і т.д. Заповнені форми панакотой ставимо в холодильник для повного застигання на 5-6 годин.
По закінченню часу опускаємо в миску з гарячою водою формочки з панакотой приблизно на половину хвилини, після чого десерт легко виймається з форм.
Всі панакота кавова готова.
Подаємо до столу, посипати тертим шоколадом. Приємного вам апетиту!