Рецепт солених огірків:
- 1/2 склянки оцет білий
- 1 столова ложка насіння гірчиці
- 1 столова ложка насіння коріандру
- 1/4 чашки сіль
- 1/2 чашки цукор
- 1/4 чайної ложки насіння селери
- 1/4 чайної ложки куркума
- солодкий цибуля 1 штука
- 450 гр-ів огірки
Як засолити огірки:
Відмиваємо огірки до чистого стану, огірки водою, без хімічних речовин. Нарізаємо огірки великими кухлями, намагаємося нарізати однаковими шматочками. Пересипаємо огірки в миску і додаємо за смаком сіль, цибулю, спеції. Все потрібно переміщати.
Також необхідно покласти на огірки лід, і дати йому
настоятися при звичайній температурі, близько 2-х годин. Приготування розсолу:
налити в каструлю воду, додати цукор, оцет і спеції за смаком, довести все це
до кипіння.
Після злити рідину з цибулі та огірків. Пересипаємо огірки і
цибулю в каструлю, додаємо оцет, доводимо до кипіння. Після даємо охолонути.
Розливаємо по банках додаючи спеції.
Цей рецепт огірків
можна зберігати до 3-х тижнів в холодильнику або в погребі.