Рецепт кабачкової ікри.
- 1 штука пучок петрушки
- 2 штуки цибулина
- 3-4 столові ложки томатна паста
- 1,5 кілограм кабачок
- 2 шт морква
- 5-6 штук листя базиліка
- 2 штуки помідори
- 1 штука пучок кінзи
- 1 штука пучок кропу
- по смаку шафран
- по смаку чорний перець
- 1 зубчик часнику
- по смаку сіль
Як приготувати кабачкову ікру:
Приготуйте всі складові. Почистіть кабачок. Порізати кабачок на дрібні шматочки і тушкуйте в сковороді приблизно п'ятнадцять хвилин.
Інші овочі також поріжте на дрібні шматочки і протушкувати
окремо від кабачків. Далі додайте на ваш смак зелень, спеції і томатну пасту.
Змішайте кабачки з іншими овочами і готуйте ще десять
хвилин. Потім пересипте всі овочі в блендер або кухонний комбайн і подрібніть.
Якщо у вас немає блендера, ні комбайна - використовуйте м'ясорубку, але тоді
вам доведеться пропустити через неї овочі кілька разів.
Перекладіть ікру в каструлю і тушкуйте ще п'ять хвилин.
Потім розкладіть ікру по стерильним банкам і закатайте. Смачного!