Готуємо Дабл Чізбургер.



Швидше за все смак звичайного подвійного чізбургера давненько приївся і не викликає тих смакових відчуттів як раніше. Не такий він і смачний і ситний, як хотілося б. Це легко виправити. Нижче представлений рецепт дабл-дабл чізбургера. Цей чізбургер гарний смак і Вам захочеться робити його знову і знову!

Рецепт «Дабл Чізбургера»:
250 г яловичого фаршу (пожирніше)
1 велика цибулина, порізана
2 столові + 2 чайні ложки майонезу
1 столова ложка кетчупу
2 чайні ложки розсолу від маринованих огірків
1/2 чайної ложки цукру
2 м'які булочки для бургерів (можна взяти «малятко» або «студентську»)
мариновані огірочки
1 помідор
салат айсберг
4 скибочки плавленого сиру
Сіль і перець за смаком
солодка гірчиця


Як приготувати Дабл Чізбургера:

1. Ви можете купити готовий фарш, який зробили за Вас або ж прокрутити фарш самостійно. Головне не купувати заморожений або давно прокрученный. Найголовніше щоб фарш був добре охолодженим і свіжим.

2. Булочки для чізбургера необхідно або запекти в духовці, розігрітій до 200 градусів, протягом 2-х хвилин або підсмажити на сковороді без олії на середньому вогні, щоб булочки були трохи хрусткими.

3. Тепер готуємо цибулю. Для цього на розігріту сковороду додайте 1 чайну ложку олії і порізаний цибулю. Готуйте на середньому вогні приблизно 10-15 хвилин. Як тільки цибуля почне підсихати і стає коричневим, додати 1 столову ложку води і продовжуйте смажити. Як тільки вода практично випарується, додайте ще 1 ложку води. Як тільки вода випаровується, зніміть цибулю з вогню і перекладіть в окрему миску.

4. Робимо соус : змішати в невеликій мисці майонез, кетчуп, цукор і розсіл. Якщо соус буде для Вас не дуже гострим, можете додати 1/2 чайної ложки оцту.

5. Попередньо підготуємо булочки для чизбургерів : на нижню булочку намазуємо соус і викладаємо огірочки, на верхню кладемо листя салату і зверху помідорчик.

6. Смажимо котлетки: розділіть фарш на дві кульки. Далі перетворіть кульки в млинці, попередньо змочивши руки або водою або трохи маслом. Посипати сіллю і перцем. На розігріту сковороду додати 1/2 чайної ложки олії і помістити туди наші котлетки. Поки наші котлетки смажаться, верхню частину їх намажте гірчицею.


7. Як тільки нижня сторона потемніє, котлетки слід перевернути, рівномірно розподілити раніше підсмажений лучок і накрити скибочкою сиру зменшити вогонь і довести до готовності. Далі викладаємо на кожну частину булочки котлетке з сиром та цибулькою та з'єднуємо їх.

Готово!
Насолоджуйтеся!