Як приготувати суп з кропиви:
Картопля - 400 гр.
Яловичина - 300 гр.
Кропива - 200 гр.
Яйце куряче (варене круто) - 2 шт.
Сир плавлений - 2 ложки.
Сіль .
Чорний мелений перець.
Рослинна олія.
Як приготувати суп з кропиви.
Картопля моєму, чистимо, нарізаємо кубиками, заливаємо водою
і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, знімаємо піну, солимо й перчимо.
М'ясо моєму, обсушуємо, нарізати невеликими шматочками й
обсмажуємо в олії. Додаємо до картоплі і відварюємо все протягом 20 хвилин.
Потім додаємо заздалегідь помиту і обсушенную кропиву і всі
відварюємо до готовності.
Перед подачею суп розливаємо по тарілках, додаємо половинки
вареного яйця і заздалегідь подрібнену зелень. Кропив'яний суп готовий.