Як самому приготувати лимонні дольки в сахарі.



Як самому приготувати лимонні дольки в сахарі? Для приготування лимонних часточок потрібно:
1 кг цілих, непошкоджених лимонів,
1 кг цукру.

Як приготувати лимонні дольки в сахарі:
Чисті, сухі лимони нарізати дольками разом з шкіркою, насіння потрібно видалити. Скласти часточки в посуд, бажано емальований, засипати цукром. Прибрати лимони в тепле місце і тримати їх там, поки крупинки цукру повністю не розчиняться. На це може знадобитися дня 3, може трохи менше.
Кожні 12 годин скибочки лимонів ретельно перемішують.
Через 3 дні перекласти в невеликі скляні баночки, закрити пергаментом і зав'язати. Закочувати банки не потрібно!
Зберігаються цукрові лимонні дольки в сухому, прохолодному місці.


Якщо ви хочете перетворити їх в цукати, то викладіть їх у сухому теплому місці на пергаменті. За кілька днів вони підсозхнуть, цукор перетворитися в кристали, і лимонні дольки стануть справжнім делікатесом.