Як самому приготувати лимонні дольки в сахарі? Для
приготування лимонних часточок потрібно:
1 кг цілих, непошкоджених лимонів,
1 кг цукру.
Як приготувати лимонні дольки в сахарі:
Чисті, сухі лимони нарізати дольками разом з шкіркою,
насіння потрібно видалити. Скласти часточки в посуд, бажано емальований,
засипати цукром. Прибрати лимони в тепле місце і тримати їх там, поки крупинки
цукру повністю не розчиняться. На це може знадобитися дня 3, може трохи менше.
Кожні 12 годин скибочки лимонів ретельно перемішують.
Через 3 дні перекласти в невеликі скляні баночки, закрити
пергаментом і зав'язати. Закочувати банки не потрібно!
Зберігаються цукрові лимонні дольки в сухому, прохолодному
місці.
Якщо ви хочете перетворити їх в цукати, то викладіть їх у
сухому теплому місці на пергаменті. За кілька днів вони підсозхнуть, цукор
перетворитися в кристали, і лимонні дольки стануть справжнім делікатесом.