Склад:
0,5 склянки вершків,
0,5 склянки молока,
1 ч. ложка вершкового масла.
100 г цукру,
150 гр. збитих вершків,
2 гр. ваніліну,
2 ст. ложки крохмалю,
250 гр. листкового тіста,
3 яєчних жовтки,
400 гр. свіжої малини,
Розкачайте тісто в пласт товщиною 0,5 см, розріжте на парну
кількість прямокутників однакового розміру і викладіть на змащене маслом деко.
Вилкою наколіть тісто в декількох місцях і випікати в
нагрітій духовці до золотистого кольору (10-20 хвилин).
Вскипятите молоко з вершками, цукром і ванилином. жовтки
розітріть з крохмалем, розведеним невеликою кількістю молока.
Безперервно помішуючи, влийте тонкою цівкою в молочну суміш.
Поваріть 5 хвилин до загустіння і охолодіть.
На половину прямокутників з тета викладіть крем, потім
малину, зверху з кондитерського шприца покладіть збиті вершки і накрийте рештою
прямокутниками з тіста.
тістечка з малиноют