Як приготувати лаваш.




Як приготувати лаваш. Вам будуть потрібгні:
Борошно 500 р.
Вода 220 р.
Сіль 8 р. (але можна і за смаком)
Масло вершкове 50 г.(теж не обов'язково)
Сухі дріжджі 8 р.

Спосіб приготування (як приготувати лаваш):

Замісіть тісто протягом 10 хв. І поставити підходити в тепле місце.
Коли тісто підійде, розділіть його на невеликі кульки і дайте постояти ще трохи, але якщо часу особливо немає, то можна і відразу готувати.
Кожна кулька розгортаємо в млинець товщиною близько 3 мм і випікаємо на сухій сковороді, з кожної сторони за 15 секунд, печеться дуже швидко і головне не пересушити, а то будуть хрумтіти.
Готовий млинець перекласти вологим рушником, поки готуватися інший, потім їх можна викласти на тарілку або в пакетик, як вам буде зручніше.