Iнгредієнти:
- 125 г масла вершкового
- 170г борошна
- 250 гводи
- 3 ст.л цукру
- 3 - 4 яйця
- сіль
Приготування:
1. Воду довести до кипіння з дрібкою солі, цукру і вершковим маслом.
2. Поступово всипати борошно і варити ще 2-3 хвилини.
3. Зняти з вогню, остудити до теплого стану.
4. Потім додавати по 1 яйцю, поки тісто не стане, як дуже густа сметана.
5. Тісто не можна збивати міксером, а то тістечко не підніметься при випічці.
6. Деко збризнути водою, і за допомогою шприца кондитерського викласти тісто.
7. Випікати 45 хв знизу (дверцята не відкривати) і мін 5 зверху.
8. Остудити і за допомогою шприца начинити кремом.
Крем: збити згущене молоко з вершковим маслом.