САЛАТ З ОВОЧІВ ПО-ТУРЕЦКИ



6 яєць, зварених круто;
2 зелених перцю;
1 червоний перець;
трохи тонко нарізаних відварених печериць;
6 чорних маслин без кісточок, 1 столова ложка горіхів (краще використовувати дрібно нарізаний мигдаль, але можна і очищені кедрові горішки);
1 зубчик часнику;
щіпка червоного пекучого перцю;
2 столові ложки п'ятивідсоткового оцту;
6 столових ложок оливкової олії;
сіль, чорний мелений перець і цукор за смаком

Дрібно поріжте яйця, перець, гриби, маслини і змішайте в мисці, додайте горіхи. В окремому посуді змішайте оливкова олія, часник, оцет, перець червоний і чорний, сіль і цукор, гарненько збийте. Вилийте соус в салат невеликими порціями і обережно перемішайте, щоб не перетворити салат «в кашу». Поставте миску з салатом в холодильник і дайте настоятися протягом півгодини.