- Борошно пшеничне 1 ст.
- 1 Цукор ст.
- Яйця курячі 5 шт.
- Масло вершкове 250 г
- Варене згущене молоко - 2 банки
Приготування:
Тісто для вафель повинно бути рідким, тому що складається
переважно з яєць, цукру, борошна і масла. Важливо добре все з'єднати, щоб маса
була однорідна. На випікання 1 вафлі йде 1-2 хвилини - це залежить від товщини
наливають тесту - буквально після 1-2 вафель ви легко зорієнтуєтеся в цьому
питанні. Якщо плануєте згортати десерт і потім начиняти, то робіть це відразу,
як тільки зняли готову вафлю - вона дуже швидко остигає і стає крихкою!
Для приготування вафель візьмемо борошно, цукор, вершкове
масло (можна замінити маргарином), яйця і для начинки варене згущене молоко.
Вершкове масло порубати кубиками і розтопити, не доводячи до
кипіння.
Потім додати цукор і добре все перемішати.
Частинами ввести просіяне борошно, добре вимішуючи, щоб не
було грудок.
Додати яйця і злегка збити тісто.
Виходить однорідне рідке тісто.
Добре розігріти вафельниці і вилити 1-2 столові ложки тесту
на її внутрішню поверхню.
Щільно закрити стулки вафельниці і випікати до готовності
1-2 хвилини (вафельниці можна відкривати і перевіряти рівень готовності
печива).
Викласти вафлю на серветку або пергамент і швидко згорнути в
трубочку (коли вафля охолоне, вона стане крихкою). Використовую для цього
товстий олівець, загорнутий в декілька шарів фольги.
Потім готові трубочки повністю остудити - виходить штук
13-16.
За допомогою кулінарного шприца, начинити десерт вареним
згущеним молоком і можна подавати.