Полуничний чізкейк з білим шоколадом




Для основи:
- 175 г пісочного печива
- 50 г вершкового масла
Для начинки:
- 200 г білого шоколаду
- 300 г м'якого вершкового сиру
- 200 г сметани
- 225 г полуниці




1. Подрібнити печиво в крихту і змішати з розм'якшеним маслом.

2. Щільно утрамбувати масу на дно і стінки круглої рознімної форми діаметром 20 см.

3. Помістити в холодильник.

4. Розтопити шоколад на паровій бані або в мікрохвильовій печі.

5. Збити сир і сметану до утворення густої однорідної маси.

6. Додати нарізану полуницю і перемішати з розтопленим білим шоколадом і сирним кремом.

7. Викласти масу в підготовлену форму.

8. Розрівняти і поставити приблизно на 4 години в холодильник для застигання.