Шоколадний торт з кремом (без духовки)




основа:
Волоські горіхи - 1 склянка
Фініки - 1 склянка
Вершкове масло - 1 столова ложка

крем:
Кешью - 1 склянка
Мінеральна вода - 1/3 склянки
Розтоплене вершкове масло - 80 г
Шоколад - 100 г
Мед - 2/3 склянки


Для основи збийте в блендері всі інгредієнти близько хвилин (лезо форми S),
Викладіть цю масу на дно форми. Поставте в холодильник поки готуєте начинку.
Для начинки:
Замочіть кешью на 1-2 години. Після сполосніть горіхи в холодній воді і сміливі в блендері разом з водою і медом до однорідної маси.
На водяній бані розтопіть шоколад і масло. Додайте до маси до блендер і збийте снова.Попробуйте крем і якщо він занадто солодкий, додайте небагато какао-порошку. Вилийте крем поверх основи і поверніть в холодильник на 4-5 годин.